Nederlands uitzendkantoor valt met de deur in huis: op 'thuissollicitatie-ronde' in Vlaanderen

Nederlands uitzendkantoor valt met de deur in huis: op 'thuissollicitatie-ronde' in Vlaanderen

SAVE THE DATE 06/02/2020 – Pro Industry wil Vlamingen veroveren met deur-aan-deur sollicitaties

Het Nederlands uitzendkantoor Pro Industry gaat op veroveringstocht doorheen België. Naast de recente opening van hun kantoor op het Antwerps Eilandje begin 2020, pakt Pro Industry de komende 3 jaar uit met 8 Vlaamse vestigingen. Als Vlaams nieuwkomer wil het interimbureau – gespecialiseerd in profielen voor de procesindustrie – zijn beste beentje voorzetten met deur-aan-deur sollicitatiegesprekken. Onze noorderburen van Pro Industry volgden al een Vlaamse inburgeringsworkshop die ze nu in de praktijk zullen omzetten. Op donderdag 6 februari valt het uitzendkantoor letterlijk met de deur in huis! Doelstelling is om de ideale kandidaten te vinden voor jobs in procestechniek. 

 

Een interimbureau dat op 'huisbezoek' komt? Normaal gezien trek je zelf naar het kantoor van je toekomstige werkgever (of uitzendbureau) voor een sollicatiegesprek maar aangezien Pro Industry de Belgische markt nog moet veroveren, maken ze voor Vlaamse sollicitanten graag een uitzondering. Het Nederlands uitzendkantoor plant op 6 februari een rondje thuisconsultaties (of beter: thuissollictaties) in en rond Antwerpen om de geknipte kandidaat te vinden voor tal van Vlaamse jobs als procesoperator, machine-operator, logistiek medewerker, monteur etc. Dat onze noorderburen graag met de deur in huis vallen, hebben ze bij Pro Industry met deze ‘thuissollicaties’ wel erg letterlijk opgevat.  

Dat een Nederlander over het algemeen wat extraverter en mondiger is dan de modale Vlaming, komt in elk geval goed van pas wanneer Pro Industry bij 'onbekenden' zal aanbellen voor een thuissollicitatie! "Uiteraard zijn de kandidaten - die we op voorhand screenden op basis van hun cv en motivatiebrief - op de hoogte dat we langskomen", zegt Tim Andeweg, Directeur België van Pro Industry. "Zij zullen ons tijdens het gesprek moeten overtuigen van hun kwaliteiten maar omdat wij hier in Vlaanderen nieuw zijn, willen we zélf ook een eerste goede indruk maken op deze Vlaamse sollicitanten. Door naar hen thuis te gaan in plaats van dat zij zich moeten verplaatsen, hopen we alvast goede punten te scoren!" In Nederland stelt Pro Industry zich op dit vlak trouwens al jaren erg flexibel op. "Als een sollicitant aan de andere kant van het land woont, vinden we het maar normaal dat we op een centrale plek tussen beide locaties afspreken. Zo hebben we al sollicitatiegesprekken afgenomen in een brasserie, op de luchthaven en in een hotel. Op die manier ontstond ook het idee voor de deur-aan-deur sollicitaties in België", legt Andeweg uit.

De extra inspanningen die Pro Industry levert voor Vlaanderen, liggen helemaal in lijn met de torenhoge ambities. “Ons bedrijf draaide afgelopen jaar net iets meer dan € 60 miljoen omzet in Nederland”,  “Met 17 vestigingen en 1250 uitzendkrachten zijn we momenteel marktleider in Nederland binnen de proces- en maakindustrie", zegt Tim Andeweg. Dit succes maakt echter dat de verwachtingen voor België ook bijzonder hoog liggen. Zo mikt Pro Industry in 2024 op een omzet van €18 miljoen. Met onder meer een unieke start in de vorm van de deur-aan-deur sollicitaties hoopt het Nederlands uitzendkantoor deze doelstelling waar te maken. 


Wil je graag even meelopen met de deur-aan-deur sollicitaties van Pro Industry? Geef me dan gerust een seintje dan bezorg ik je meer informatie omtrent tijdstip, locatie etc!


Groetjes,


Elke 

Contacteer ons
Elke Hadermann PR account manager, Global Image
Elke Hadermann PR account manager, Global Image
Over Pro Industry

Pro Industry is het specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie en marktleider in Nederland.
Met 19 jaar ervaring in de uitzendbranche en een landelijk dekkend netwerk is Pro Industry dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Een succesvolle onderneming met 21 vestigingen. Pro Industry heeft 18 vestigingen in Nederland, 2 in Duitsland en 1 in België. In de komende 3 jaar zal Pro Industry haar groei voortzetten in binnen en buitenland en nog meer nieuwe vestigingen openen.  

Bij Pro Industry gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. Naast de groei in het aantal vestigingen onderkent zij als geen ander het belang van kwaliteit. Pro Industry is lid van de NBBU en SNA en ISO gecertificeerd. Tevens is zij vanaf 2009 VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat al accountmanagers ook persoonlijk VCU gecertificeerd zijn en dat de veiligheid van uitzendkrachten altijd hoog in het vaandel staat. Bij elke plaatsing volgt zij nauwgezet alle stappen op het gebied van veiligheid die horen bij de certificering.

Pro Industry
Fascinato Boulevard 622
2909 VA, Capelle aan den Ijssel