Pro Industry steekt zorgpersoneel hart onder de riem in strijd tegen corona

Pro Industry steekt zorgpersoneel hart onder de riem in strijd tegen corona

Chocolade paashazen voor personeel in 17 ziekenhuizen en zorgcentra

Pro Industry heeft dit jaar een extra bestemming gekozen voor haar relatiegeschenken. Ruim 1100 paashazen worden er verdeeld onder zorgcentra en ziekenhuizen in Nederland. Door de extreme druk op het personeel in de zorg, besloot Pro Industry om nu juist deze groep een hart onder de riem te steken. De 17 vestigingen van het bemiddelingsbureau in de procestechniek hebben deze week rechtstreeks contact gezocht met lokale ziekenhuizen en zorgcentra. Inmiddels zijn alle exemplaren overhandigd aan verschillende zorgteams. Onder meer in het Erasmus UMC Rotterdam, MUMC Maastricht en Amphia Breda werden de paashazen met open armen ontvangen. Uiteraard wel op een gepaste afstand van 1.5 meter.

‘Als bemiddelingsbureau in de procesindustrie, weten wij wat de impact is van schaarste aan personeel en werkdruk, maar dit staat nu even in een totaal ander perspectief. Ook al is het maar een heel klein gebaar, we doen graag iets om te laten zien dat wij enorme waardering hebben voor het werk dat wordt verricht,’ aldus Yuri Wouda, project manager bij Pro Industry.

Pro Industry neemt zelf verder alle maatregelen die nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een overgroot deel van het personeel werkt thuis en alle afspraken met kandidaten en werkgevers vinden digitaal plaats. Voor het detacheringsbureau is dit tijdelijk goed op te vangen, maar voor werkgevers en een groot deel van het personeel in de sector is thuiswerken geen optie. De procesindustrie is onder meer verantwoordelijk voor essentiële productieprocessen die niet zomaar stilgelegd kunnen worden. Denk aan productie van voeding, medicijnen en medische apparatuur. ‘Het is nu juist van belang dat alles zo normaal mogelijk doorloopt, maar wel op een veilige manier,’ besluit Yuri Wouda.

Over Pro Industry

Pro Industry is het specialistisch uitzendbureau voor de procesindustrie en marktleider in Nederland.
Met 19 jaar ervaring in de uitzendbranche en een landelijk dekkend netwerk is Pro Industry dé specialist in de bemiddeling van operators, monteurs, productiemedewerkers en aanverwante functies in de procesindustrie. Een succesvolle onderneming met 21 vestigingen. Pro Industry heeft 18 vestigingen in Nederland, 2 in Duitsland en 1 in België. In de komende 3 jaar zal Pro Industry haar groei voortzetten in binnen en buitenland en nog meer nieuwe vestigingen openen.  

Bij Pro Industry gaan kwantiteit en kwaliteit hand in hand. Naast de groei in het aantal vestigingen onderkent zij als geen ander het belang van kwaliteit. Pro Industry is lid van de NBBU en SNA en ISO gecertificeerd. Tevens is zij vanaf 2009 VCU gecertificeerd. Dit houdt in dat al accountmanagers ook persoonlijk VCU gecertificeerd zijn en dat de veiligheid van uitzendkrachten altijd hoog in het vaandel staat. Bij elke plaatsing volgt zij nauwgezet alle stappen op het gebied van veiligheid die horen bij de certificering.

Pro Industry
Fascinato Boulevard 622
2909 VA, Capelle aan den Ijssel